Monday, March 25, 2013

REZEKI KEK LAPIS SARAWAK UTK KAMI

Alhamdulillah , rezeki kami pada hari selasa ( 20hb Mac 2013 ) tempohari  , memulanya sekadar  bergurau suruh bawak ole-ole dari sarawak  , bila tiba harinya , mmg dia bawak betul-betul tau...amik kau!!!! 6 kotak kek lapis sarawak jadi jamuan warga finance tempohari ...haih , teruk betul la ..dah la tak kenal orgnya , hanya suara aje yg kami kenal  , tup-tup , bila tiba masanya , mmg dia bawak pun utk kami semua ,  itu la dia  , En Wan Mail dari bussiness sales sarawak dah bagi kek lapis dgn pelbagai perisa utk kami semua...apa - apa pun , terima kasih daun keladi ye . 

Oh ya , pada hari tu jugak , secara tidak lansung  , aku dah pun dpt berkenalan dgn semua orang-orang Bussiness Sales .Selama setahun jugak la , asyik bercakap aje kat telefon atau berbalas email  tapi  kali ni dpt kenal dan beramah -mesra dgn mereka semua . mmg best diorg ni ...semuanya kelakar dan friendly .

k la , itu aje aku nak habaq ..korang telan liur aje la tgk kek lapis yg sedap ni..


6 kotak kek lapis dgn pelbagai perisa utk kami semua..

En Wan Mail sebelum balik ke Sarawak...siap nak bergambar lagi tu..sebenarnya dia nak amik pic ngan tie aje , tapi aku nak interframe..( mengelakkan syak wasangka org.....hehehehe )


kerja-kerja memotong kek sedang dijalankan oleh jijah..penganti effa selama dia bercuti bersalin

Alhamdulillah , kekenyangan dan kesebuan makan kek lapis pada hari tu .

2 comments :

nyatie gadies said...

ehem ehem baguslah dapat elak syak wasangka.hahahah

p/s:kak ros, jgn buat citer panas!! huhu

rosnita zulkifli said...

takut la tu...heheheh