Monday, July 11, 2011

SYUKUR ALHAMDULILLAH..

berita gembira pas aku balik dari bank ari ni. dapat sekeping surat yang membawa seribu erti . fuh , lega sudah hati ini , pas ni tak payah la nak pikir interview apa2 lagik . otak aku ni pun , dah tak boleh nak input lagik terutamanya kalau soh study lagik . ari tu nak hafal misi dan visi TM pun  , punya la azab aku rasa .50x aku dok hafal , 50x jugak tak ingat2 ....mmm ,  tak kisah la setakat ini sahaja buruan sehingga pencen nanti...hahahaha

mood ari ni...

ok kengkawan , nanti i belanja u ye...jgn la korang puasa pulak...kira nasib arr...

5 comments :

Afne said...

tahniah kak ros. belanja special ekk? hehe

rossysweety said...

tak la cenggitu sekali..tak special la org kenang sampai bila-bila...

tie gadies said...

tahniah kak ros!!!

Bayu Kenangan said...

tahniah kak ros! ts berapa ye? ts 4 ye...

rossysweety said...

TG : terima kasih..kros . nanti i belanja u k..

BK : a'ah..tq..camana ? dah dpt result dah?