Friday, September 23, 2011

OPEN HOUSE RAYA @FINANCE

selamat berehat semu ...

time ni tgh relax-relax kat opis , maklum le waktu lunch hari jumaat , harus relax lama...

hari ni nak update n3 makan-makan open house kat finance hari rabu tempohari . even penat tapi seronok rasanya dpt berjumpa ngan semua unit yg lain . preparation telah dibuat seawal 1ptg , mendeco , mengemas , menyusun dan membuat air . kali ni menu makanan adalah sangat berlainan dari selalu sbb kitaorg ketengahkan pelbagai menu berasaskan mee .pelikkan ??? tapi mmg benar-benar terjadi kat finance..semua yg pelik semua ada kat sini...hahahhaha ( gurau ajer tau !!!)

ok la , layan pic ajer ..mood tak mari lagik nak celoteh pepanjang  , takut kang tersilap susun ayat  , ada gak yg berasa hati nanti...k la...layan...

cup cake tak sempat nak rasa...dah hilang!!!

cream puff pun ada...

otak-otak panas lagi

 kek merdeka...

putu bambu

mee hoon singapore

lengkung pelangi yg sedap


laksa Johor

mee kari yg mantop...pandai nisa masak...nak resepi??

laksam...oh no...bukan pilihan hatiku...

kuih muih....

coklat pun ada...

puteri 2 bilik..tak makan pun sbb tak ingat

apam comel

 tuan tanah mesti ada dowh....

tengah tunggu lagu Negaraku dimainkan...kuang ajaq!!!

 fcd 2011




persembahan dari unit CDM...comel-comel jembalang tanah tu...

semangat merdeka..

bersama kengkawan opis

3 comments :

Bayu Kenangan said...

amboi... tak jemput pun

Liessa said...

kak ros..leh ajer..nnt akan di hupdate yer...hak hak hak..usahasama ngan kak effa..

Afne said...

jembalang pakai topeng terbalik! hahahaaa