Wednesday, December 21, 2011

TARA!!! SUDAH DAPAT

hasil rembatan semalam..sanggup cuti sbb hati meronta-ronta nak gi shopping.maklum la tgh masyuk ..hahahah..ni pun tak habis lagi..tshirt utk adam belum beli...asyik la barang utk mama ajer...hehehe..nanti arr..sabtu ni harus ke Spectrum Ampang utk shopping ..spend RM100.00 utk baju dan jajan adam .

semlam , pepagi pas hantar adam ke taska ,aku terus ke pusat service Proton , BLM aku tu kena service utk kali kedua dan kena baiki sikit kat bahagian lock . lama gak kat situ settlekan kereta aku ni . bila siap semuanya , balik rumah terus mencari sarapan pagi . time tu dah kul 10.30pg , nasib baik gak ada gak org yg jual nasi lemak . kenyang perut hati senang nak sambung shopping semula...huhuhuh

tengahari time , aku ke care4 ampang ..terus tuju tmpt yg diidamkan  iaitu tmpt barang elektrik...seronok bila barang yg nak dibeli semuanya ada..kali ni rembat sebijik periuk nasi dan vacumm cleaner . Oh ya , hari tu , aku nak tunggu duit nuffnang utk beli vacum , tapi disebabkan kemalasan nak sapu sampah dlm rumah membuak- buak , pejam mata ajer la beli guna duit yg baru dpt ni...

balik dari care4 , terus tanak nasi ( sanggup tak nak order prosperity burger McDonald semata-mata nak cuba periuk nasi baru...hehehhe ) dan vacum keliling rumah...fuhh...mudah sikit keja aku , terasa licin ajer tapak kaki bila pijak lantai  .

2 barang idaman. 

amat memudahkan keja aku sekarang ni..tak payah sapu-sapu lagi dah..start button , suruh ajer adam yg buatkan...huhuhuh

periuk nasi baru , menggantikan periuk yg lama rosak ..mmg patut pun  , rosak..time adam masih baby lagi masa tu..

saja nak cuba...cookies dari Quaker Oat...sedap tapi mahal skit le

 sekotak RM5.00 dlm tu ada 6 sachet...dlm satu sachet ada 3keping cookies..pada aku mahal , so tak ada la nak bagi kengkawan...makan sendiri sudah!!

1 comment :

Afne said...

amboi shopping sakan!