Sunday, February 26, 2012

BILA TIBA HARI GAJI

time gaji , mesti semua org tersenyum lebar , termasuk le aku ni...belum gaji lagi , dah panjang berjela buat budget , bila tiba harinya , duduk depan maybank2u , dah mula bertanya bila pulak gaji akan dtg??? dah habis le tu....hohoho...selain dari bermacam kena bayar , bermacam juga nak beli...ehheh

baru-baru ni seperti biasa , pi stokis cosway , borong barang-barang yg dipesan oleh kengkawan...byk jugak le...macam-macam mereka beli termasuk gak barang utk aku sendiri .


dlm hal tu , dah siap-siap order dgn member  , beli perfume paling aku suka...selagi tak beli yg original , asyik tu le akan order ngan zaza ( opismate ) ..bulan ni order sampai 4 botol , satu botol utk ana dan 3 botol utk aku...yg paling aku suka sekali adalah bau burberry tu...mmg sweet tul baunya , even baju tu dah basuh , bau dia ttp melekat,..i like tau!!! Entah bila la kau nak dpt yg original tu.....haih!!! tak ada ke duit melayang dari langit , jatuh ke riba dan aku pun sepantas kilat ke kaunter sogo utk beli sebotol??? huhuhu



pas tu , terbeli pulak...set tupperware disney ni...hehehhe...eh..bukan satu set ni aku punya tau...ni  , aku kongsi dgn member yg lain...aku ambik satu dan yg lain ada org lain yg punya...tu arr , klu time gaji memacam le nak dibelinya....


 comel tak?? ini utk adam ke tadika sok..

oh ya , sempena gaji bulan ni , aku ada tempah 60 biji apam angry bird...saja nak bagi kengkawan adam di tadikanya...sesekali bersedekah utk bebudak apa salahnya? tak luak pun kan???.mesti seronok diorg makan apam tu beramai-ramai , maklum la  apam tu pun sedap...ada filing lagi ...rega??? cuma RM 22.00 utk 60 biji angry bird...kalau corak polkadot , reganya cuma RM20.00 ajer..

 comel kan???

ok la itu ajer...dah siap-siap nak tido ni...bye...

2 comments :

Bayu Kenangan said...

pas ni lagi lebar le senyum...

rossysweety said...

kena entry tu ...bila tiba hari bonus....