Monday, May 28, 2012

LUNCH @ BANGSAR

Ini dia sessi nak menghabiskan saki baki duit dlm purse . memasing duit tinggal seciput tapi nafsu tak boleh blah ...nak jugak makan western kat bangsar tu . sekali afne petik ,  jom aje tanpa banyak cakap...berdezup 5org pi tahan teksi . hahhahaha..

paling lawak , ada seorg tu kan...cam confidence aje tau jalan...sampai bangsar , cam harem!!! nasib baik arr memasing ingat jalan sikit-sikit....bila kami sampai  , cakap ajer la jalan jem gila ...hahahhaha...

k la  , layan pic kami berlima .

ni lunch menu aku....reganya cuma rm14.00 ...mmg kenyang gila..
model steak ke mangsa utk disteakkan???

macam-macam pilihan boleh diorder...rega pun reasonable..

ni la org yang confidence tu...aiseh!!! aku pulak yg kena tunjuk jalan kat dia ..







jemput  makan semua...bayar asing-asing ye

licin sudah..

dah kenyang , berlima naik teksi balik opis...nasib baik teksi tu ada langsir  , boleh cover dari polis traffic

4 comments :

tie gadies said...

banyak la mangsa untuk d steak kan.. sape pulak yang nak steak kan tie..haha

Afne said...

kemain ghairah muka gundik2 aku tu hahahahaaa

Cindyrina (The Princess) said...

hahaha sempat lagi ber 'posing' dlm teksi tuh...the food look yummy!!!

rossysweety said...

cindyrina , try la makan kat situ...sedap dan murah ..