Monday, July 9, 2012

LUNCH YG SEDAP

nak tayang jugak even dah lama.....maklum la busy sikit sejak 2 menjak ni...

makan-makan ni , actually nak buat farewell utk dak afne  , tapi kami hanya merancang , hanya ALLAH yg menentukan . persiapan telah dibuat , tup tup Afne tak dpt hadir atas sebab yg tidak diingini . tak pa la , tiada rezeki tu...

Oleh sbb makanan yg lazat telah pun terhidang , kami sesaja menjamu selera diwaktu lunch . mmg sangat sedap hingga kekenyangan yg melampau ...time petang memasing dah kengantukkan . hehehhehe

nasi tomato bersama ayam masak merah , kuah dalca dan dessert bubur cha cha dari mak haziq mmg sedap tak hingat arr...next time boleh order lagi .

 nasi tomato yg siyes sedap

 
 ayam masak merah ni pun sedap jugak


kuah dalca pun sedap..byk aku amik terung bulat tu...sedap!!!


popodum..

sirap limau 

bubur cha cha yg super duper sedap


tuan tanah yg dah kelaparan


lunch set saya hari itu...sgt sedap dan berbaloi-baloi


lepas lunch , zack belanja makan aiskrim seorg seketul...pergh..mmg terbaek !!



kenapa k.pah??? nasi habis ke???

4 comments :

Kesuma Angsana said...

alamk terigin lak nak cari bubur cha cha cam tu hehe

Afne said...

sedapnya mkn nasi tomato. korg mkn igt aku tak?

rossysweety said...

kesuma: sesekali makan bubur cha cha ni , sedap jugak...kena cari tu sebelum pose...

rossysweety said...

afne: harus la sedap...ingat la kat muncung dan tahi lalat ko tu...yg lain idak le...