Thursday, July 19, 2012

MASTER CHEF CELEBRITY



tahniah kepada Dato Fazley kerana diumumkan sebagai pemenang bagi Master Chef Celebrity yg pertama di Malaysia ni . resepi yg sempoi tapi boleh tergeliat lidah utk menyebutnya membawa kepada kemenangan beliau sekaligus mengalahkan Angah yg paling aku tak sangka mmg berbakat jugak dlm memasak ...mmg hebat arr...

sejak program master chef dah abis ni , mmmm..rasa bosan pulak time nak tgk tv , so , aku layan TV3 pulak  , tgk drama Melayu cam Bukan Bidadari , Ameera  , 999 dan jugak Naziha ....sekarang ni , mmg best gila tgk tv tanpa ganguan dari Adam coz dia layan DVD dlm bilik sengseorg ..huhuhuhu .

tapi  , tetiba pulak ada masterchef yg tidak termasuk dlm list ni boleh ada kat kat kawasan ampang ni  , ni la dia , anak bujang saya seorg , mama dia suka sgt tgk cerita masak-masak , si anak pun nak sama jugak join , siap cari plastik tesco dan sarung atas kepala....hah...jadik la chef yg tak suka makan dan tak pandai masak ni...huhuhuhuh



comel la anak mama ni...

2 comments :

Kesuma Angsana said...

hehehe, xpelah kalau rajin membantu didapur kan!

rossysweety said...

bukan membantu , tapi mengacau aje lebih..