Friday, August 3, 2012

KUIH RAYA - POPIA SIMPUL DAN SAMPRIT

kuih!!!! kuih!!! sapa mau beli kuih!!!??

hahaha...kuih raya korang dah order ke belum?? dah dapat dah ke??? salah satu kuih raya aku dah pun dpt semalam . ..haih...tahun ni aku jadik tokei kuih raya  , maka semua order dari kengkwan dan adik-beradik  , semua dah settle dpt semalam , biar dpt awal dan pas ni boleh pikir utk allocate duit ke tmpt lain pulak ...tapi harap-harap jgn le habis sebelum tiba hari raya nanti ye .

k la , cam tak ada idea nak story lebih-lebih  korang layan aje pic popia dan samprit yang banyak  ni...dan ni baru first trip kuih raya aku .

daaaaa
40 balang popia simpul yg telah diorder

see...siap bertroli lagi tu

seplastik balang berisi kuih samprit pulak..

mmg sedap tau samprit ni...see...ramai juga yg order

mari beli popia simpul dan samprit!!!!

tuan tanah 

tuan tanah tgh sibuk nak packing bg customer


 
dah siap pack nak bagi customer ...first trip dah lepas...utk pelanggan yg terakhir

kuih raya saya yg tersusun indah

 kuih samprit yg mmg sedap

5 comments :

Kesuma Angsana said...

wah awalnyer, KA bab2 kuih2 ni minggu2 akhir nnti

rossysweety said...

KA : Malas nak pegang cash lelama , cepat dpt , cepat la settle semuanya.next , tunggu lagi kuih yg diorder dari kengkawan .

Afne said...

ada balance lg x? pos le ke johor...

rossysweety said...

Afne: dtg beraya rumah mak aku kat kampung...buat rumah terbuka besar-besaran tu..raya ke-7

Anonymous said...

Hai... nak order samprit boleh lagi tak?