Monday, December 24, 2012

LAST DAY @ MENARA MUTIARA BANGSAR

ni pic last aku dan warga TSSSB hq di Menara Mutiara Bangsar...hampir 90% barang dah angkut ke Menara TM  yakni opis baru kami nanti . sebelum semuanya settle , kami telah adakan satu farewell party sebelum pindah keseluruhannya...hasil sepakat semua,kami sepakat utk collect duit dan lunch KFC beramai-ramai di opis. mmg best ...duduk bersila dan menjamu selera bersama CFO..rasanya hari ni akan menjadi kenangan utk kami semua .

bergambar dulu sebelum makan

ni aku punya lunch

duduk bersila dan makan bersama CFO..

petang time, kami bergotong-royong mewraping komputer dan alatan elektronik yg lain dgn wraping buble yg dibekalkan oleh unit HR ..klu dah bergotong-royong camni , kerja yg susah terus jadi ringan dan cepat...mujur juga kami start packing awal..amik masa jugak sebenarnya..hampir 2 jam baru siap wraping...bila dah ready kesemuanya , susun kat tepi pintu agar mudah mover nak amik esok....
haih...sedih rasanya nak tinggalkan opisku ini . keesokan harinya,kami semua sudah pindah ke Menara TM .

segulung wraping buble utk balut pc ,printer dan mesin fax..


time potong-potong dan agihkan kepada semua org..

sessi membalut komputer

see...sudah siap agar tidak pecah

dlm kenangan...selamat tinggal meja lamaku

2 comments :

Afne said...

semua muka happy dpt mkn. slmt bekerja kt office baru :)

rosnita zulkifli said...

bab makan , semua macam tu..