Tuesday, February 5, 2013

AYAM GOLEK 5 BINTANG

teringin dan kepingin nak makan ayam golek 5 bintang dari pantai dalam kl ni ,dah lama bersarang dlm hati . tup-tup dlm tahun 2013 ni , baru dpt merasa  , itupun sbb aku dah berada dlm kawasan pantai dalam tu , klu idak , mmg tak dpt sampai sekarang..

Oh ya , harga utk seekor ayam golek tu adalah RM 20.00 seekor...mahal tu mmg arr , tapi dek dgr org cakap-cakap ianya sedap sgt , maka pejam mata aje la time nak bayo..apa-apa pun , mmg berbaloi-baloi dgn reganya tu..mmg sedap tak hengat!!! cuma sos dia aje yg tak kaw...klu pekat dan pedas , for sure lagi mantops!!!

apa-apa pun , tuan tanah dah ngap masuk mulut..


 hari-hari ada jual...bukan setakat di bulan Ramadhan aje tau..





terliur tgk daging ayam gebus ni...huhuhu

2 comments :

Afne said...

saja la tu nk bg mak yong terliur!

nyatie gadies said...

tie tak pernah rasa sekali pun..teringin :(