Friday, July 12, 2013

FAREWELL UTK TIE

N3 dah lama...kisah farewell utk  tie gadies yg akan berpindah ke TMP Kangar  , sebenarnya banyak versi utk farewell Tie ni , nanti la aku update slow-low k ..firstly , aku ceritakan sikit pasal farewell bersama kenkawan ofis finance TSSSB .

mmg meriah , tak sangka dpt berkumpul beramai-ramai cam ni . kami makan tengahari beramai-ramai di  Restoran Gulai Kawah di Pantai Dalam . seyes..aku tak pernah pun sampai kat sini , padahal baik aje tinggal di Pantai Dalam selama 2 tahun masa bujang dulu-dulu .

oh ya  , kami ke sini  ,secara car pool aje...tmpt mkn mmg dah fully booked , so  , bila sampai terus aje ngap . yg bestnya dpt juga merasa gulai kawah yg famous tu . OMG...mmg sedap k. mmg banyak lauk sampai kami semua kena tapau bawak balik  .klu tak , mmg rugi la bayo mahal-mahal camtu tapi tak amik .

k la , tgk aje pic makanan ni sampai korang kurang tak menahan nafsu tu..hehehehe

siput sedut yg sedap

ayam goreng berempah

gulai kawah yg famous tu

 to tie gadies , good luck kat tempat baru ..apa-apa pun kami semua sayang kat ko ..

finance tsssb..




kami yg kekenyangan...

2 comments :

Afne said...

kedai ni la tmpt fav eddy klu nk mkn budu sbb ulamnya mcm2. nk2 time puasa. sedap weehh kuih akok kt kedai ni.

rosnita zulkifli said...

ni first time aku mkn kat sini , idea En Zamri .