Thursday, October 3, 2013

SUKANEKA TBK KOSAS DI PD 2013 - PART 3

Part 3 plak .

kali ni kami semua nak naik bot besar ni ... harga tambang utk bot besar ni adalah RM200.00 , mahalkan?? so baik aku turut serta dlm bot tu coz bukan senang nak dpt peluang camni . kali ni budget sekolah yg keluarkan duit , so jgn buang masa terus panjat masuk dlm bot , basah seluar , ahhh..lupakan...nanti kering la tu..jgn lupa angkut jugak budak adam , tu  yg penting tau !! hehehehe


see...anak aku dah dok depan sekali ...tu budak yg berbaju biru tu..


semua org kena pakai jaket keselamatan . anak mama dok ralit pandang laut...mesti dia seronok sgt hari tu..

jauh jugak bot tu bawak kami semua...adalah lebih kurang 1km rasanya...mmg laju giler dan paling best bila dia buat corner baring...mmg takut tgk ombak yg deras tu...



jauh dah perjalanan kami...berhenti seketika tgk view yg cantik...

 ceria aje 
  
k la , setakat ini sahaja cerita di Pantai Teluk Kemang  , lepas naik bot besar ni , budak-budak dah kena bersiap mandi dan pakai baju lain . trip kami nak ke Muzium Tentera Darat pula..jom tgk dlm part 4 ( akhir plak ye )

2 comments :

Afne said...

wahhhh bestnya naik bot

rosnita zulkifli said...

mmg best!! bile lagi nak merasakan??