Wednesday, October 2, 2013

SUKANEKA TBK KOSAS DI PD - PART 2

Jumpa lagi kat Part 2 , ini adalah aktiviti bebas lepas acara sukaneka tamat . main pasir dan berendam la gamaknya .

aku idak la bawak baju spare sbb aku malas tul nak bersalin baju dlm toilet di PD yg sempit tu . so , aku just dok bawah khemah dan perhatikan adam dari jauh aje . tgh dok bersantai tu , tetiba cikgu ajak aku naik banana boat tapi aku tolak dgn baik , last-last , diorg ajak jugak utk tolong tangkapkan pic utk mereka yg berada atas banana boat . nak-tak nak , aku join jugak la...dgn syarat  , tak nak basahkan seluar . 

bayaran utk naik banana boat cuma RM10.00 aje satu kepala , dan aku selaku camera woman pada hari tu , percuma k...dok dlm boat laju bersama dgn pilot...ngeri seh...nasib baik tak mabuk laut. ngeri-ngeri pun seronok jugak .

see...seronok diorg ni..bila lagi nak merasakan???



tuan tanah jadi camera woman pada hari tu..mana la tak sun burn muka tu..dok tengah laut

cantikkan??? kenangan terindah tau ni...

ni aktiviti budak-budak ...sakan mandi laut..tak ingat nak mkn dan berpanas ...gembira betul diorg ni

seronok la adam kena tarik ngan kawan dia tu...




mak budak yag happy ...ni kawan FB baru aku ..namnya zura

anaknya yg comel lagi debab...seronok ye..

k la , esok sambung lagi part 3....jgn mare!!!

2 comments :

Afne said...

ala rugi ko x naik... spek mata lalat nmpk?!

rosnita zulkifli said...

aku malas nak salin baju ..huhuhu
spec murah aje buat berangan-angan..hehehhe