Friday, July 18, 2014

LAMA GILA TAK UPDATE

hai korang....lama gile aku tak update blog...mesti korang rindu kat aku kan??? sorry la...bukan dah lupa kat blog kesayangan aku ni tpi disebabkan lambat gile nak upload gambo , tu yg aku fed-up tu..so ...lelama , terus terberhenti sudah...

Oh ya , sepanjang menghilang ni , macam-macam berlaku pada ku...ada yg sedih...gembira...marah...eh!! macam-macam la...apa-apa pun  , semua tu dah terlipat dlm kenangan aku...mmg sukar utk aku lupakan dan yg penting aku bahagia dgn kehidupan baru ku .

eh  ...rasanya mcm nak berblogging semula tapi korang jgn marah k  , kalau aku update pic tahun 2013 tau.....banyak kenangan yg tersurat dlm tu...titik permulaan katanya...hehehehehe

k la , sebelum aku stop , layan pic aku n my son . byee

3 comments :

Siti Norshimah Md Yasan said...

Selamat kembali Kak Ros

Afne said...

mmg aku mrh sbb ko dh lama sangattttttttttttttttttt x update!

rosnita zulkifli said...

siti norshimah : tq...tq...tapi akan lembab sikit la nak updatenya..huhuhuh

afne :

jgn marah ye...server slow kat opis ni tu yg malas nak update .