Tuesday, September 30, 2014

SAVE THE DATE FOR KENNY ROGERS

korang kena ingat tarikh 15hb Oct 2014 ni tau...sbbnya , kenny rogers akan adakan promosi buy 1 free1...mmg best dan berbaloi-baloi dgn ringgit yg kita keluarkan...apa taknya...dgn satu set hidangan ayam panggang kenny rogers yg sedap lg menjilat jari tu ditambah lagi dgn pasta serta salad...kita ada dpt satu lagi hidangan yg sama dgn satu harga tau...best tak?? tp dgn satu syarat tau..korang mesti ada kad kenny rogers merah mcm dlm pic kat bawah tu...hohoho...apa lagi...daftar la sekarang...

nanti aku nak pergi dating manja-manja dgn cik abang tersayang....kitorg ni klu bab makan lagi-lagi murah mcm tu..mmg laju aje..hihihi...rezeki tu beb!!!

k la...nanti jumpa lg...byk n3 yg aku nak update...la ni tgh mengupdate guna S3 yg bateri selalu kong...ok la kan dari tak ada lansung...huhuhu