Monday, October 13, 2014

HUNTING RUMAH SEWA BERAKHIR

hai korang...rasa cam dah lama tak update...huhuhu...tp ari ni tgh baring-baring teringat plak nak update pasal aku dan keluarga...

oh ya..next 2 months kami akan berpindah rmh...selama ni kami masih lg PJJ..sila jgn terkejut ye!!...seorg di ampang..seorg lagi tu di serdang...setiap hujung minggu la baru kami berjumpa sebagai suamiisteri...klu nak dikira , mmg hari-hari la jumpa kat opis  dan merempit bersama balik rmh ke ampang tapi tak best la camtukan...sampai bila??? bosan tau dan kekadang tu rindu kat cik abang dan anak-anak. rindu nak masak-masak dan mkn sama-sama.

pencarian rmh sewa selama ni dah pon berakhir..aku sgt bersyukur....hampir 4 bulan jugak la kami berjauhan ...tak lama lagi kami dah pon tinggal bersama dibwh satu bumbung...tidur sekatil , mandi bersama..opppsss!!( terlajak sudah...hehehehe) dan pegi kerja pun bersama..rmh ni kami sewa sementara nak kumpul duit beli rmh lain...mujur juga k.lang n family bg sewa murah2 je ...boleh la kami menabung simpan duit.

rmh kami nanti terletak kat taman equine , serdang..so far aku belum pegi tgk keadaannya cuma cik abang ckp rmh tu ok sgt...so...aku berpegang pada kata-katanya dan i follow je tanpa byk soal. nak jadi isteri mithali kononnyakan??.....pui la ros!!!hihiihih
sekrg ni aku tgh sort brg2 yg perlu sahaja utk dibawa...by next week aku dah kene packing sikit-sikit masuk dlm kotak...adoi!!! tu yg malas tu..brg aku ni banyak...paling byk brg entah apa-apa kat dapur tu. entahkan boleh ke tidak siap packing nanti...

k la...apa-apa aku stop kat sini dulu...bila-bila aku update lagi...byeee .

2 comments :

Afne said...

Amboi hati bunga2 nk ddk serumah kan?! Mcm tu lah yg aku rasa masa nk blk kg for good. Rileks la br 4 bln kihkihkihhhh

Moga korg bahagia selalu :)

rosnita zulkifli said...

Sangat berbunga nak pindah ni , even 4bulan pon rasa dah cukup lama dok berjauhan mcm ni . lagipon , cik abang tu kena dipantau selalu kang ada je yg nak tagih kasih ...klu aku tau ,mmg nak kena sunat lagi la gamaknya tu ..hihihi

Afne , doakan rumahtangga aku kekal bahagia selalu ye tanpa gangguan dari ulat-ulat perosak .