Friday, December 30, 2011

BEST LAGI BERSHOPPING :)

ni n3 minggu lepas , dari aku kena attend ke majlis yg aku tak berminat   , better gi shopping...eee...tak koser u..

kami pi melencong ke Jln TAR . tgk suasana kat sana lagi bagus !!! mmg terbaik klu dpt keluar ngan member pas tu bershopping dan terus balik . harus la buangkan segala tension ngan keja...huhhuhu

2 kereta ( hitam dan putih ) meluncur laju ke destinasi yg di tuju . even rege parking adalah sgt mahal , tapi rasa puashati boleh tenggelamkan semua perasaan .
sebelum memulakan aktiviti meronggeng , kami makan dulu kat food court berdekatan . pas tu terus tabur-tabur duit yg ada...hahahhaa..( tak arr...just beli barang yg perlu ajer ) dari kul 1.30 sampai le 4.30ptg baru le memasing balik ke arah rumah mememasing...lama kan???!!

k la..malas nak cerita banyak  , kang ada yg terbakar darah lak...so layan ajer  hasil menuai hari tu , tak banyak membeli pun ...sikit ajer tu...esoknya nak shopping ngan adam lak .

 makan kat sini pun sedap...

cotton lagi...gila arr dgn kain cotton  ni..sepasang RM25.00
5 pasang RM100.00 murahkan??

blouse murah-murah ajer...boleh lupa lak aku nak pakai hari ni..

ni bukan subang ye...ni brooch berjurai-jurai...aku lebih prefer yg saiz s cam ni...comel ajer!!! tak suka arr yg besar-besar tu .rege ni 4 ketui RM10.00

3 comments :

Afne said...

ehh ko ada geng shopping selain aku ke? musykil ni! hahahhaaaa

elna said...

contton yg pokodot n kain jejalur tue sama ngan kita ahhh...heheheh nasib baju dia lain sy yer bunga2....harap kalau terpakai sesama ke opis org tak perasan hehehe nasib level opis lain2....tapi cantik ah pokodot tue....i likeeee

rossysweety said...

afne: aku gi ngan geng hantu raya...kehkehkeh

elna: tq...apa salahnya klu tersama pun.hehehhe