Tuesday, February 7, 2012

TILAM ANGIN

akhirnya tercapai gak nak beli tilam angin ni..ni semua gara-gara tak cukup tilam masa cuti CNY ari tu...( sorry  le , full entry belum masuk lagi tapi dah skip bab ni )...

bawak diorg jenjalan gi care4 ampang , terus rembat tilam angin ni...dpt 2 ( satu single dan satu lagi double ) rega pulak rm 89.90 aje . aku ambik yg single..senang sikit nak mengangkut kehulu-ke hilir  . pam pulak reganya rm13.90 .sgt berbaloi-baloi klu dah ada dlm simpanan kat rumah..mudah sikit klau tetamu dtg rumah dan tak cukup tilam atau narita . lagipun , badan pun tak sakit baring atas simen...

k la layan pic bebudak ni dgn seronoknya dpt tilam angin ni...

 single

double

 pam angin

 see...bebudak tgh jakun ngan tilam...terlompat-lompat...riuh-rendah jadinya...hheheheh

si tua pun sama jakunnya...hahahhaaha


 malam tu adam dah rasmikan...nyenyak dia tido sampai keesokkan harinya...huhuuhu

4 comments :

ozie said...

Panas x pakai tilam ni?

rossysweety said...

salam perkenalan ozie..

tak panas pun...tgk tu adam tido...mmg selamba aje dia tu..mmg berbaloi klu ada simpanan dlm rumah .

apo said...

Salammm.. Kat ner nak cari pam tu dan bpe minit agak2 nak penuh angin guna pam tu kalau saiz double

rossysweety said...

apo :

salam perkenalan..pam tu ada dijual berdekatan dgn tilam angin..ada pelbagai jenis pam..pam manual cam ni atau pam elektrik...adalah lebih kurang 1/2 jam jugak arr nak pam ..