Sunday, March 18, 2012

AKTIVITI BARU DIKALA BORING

selalu sgt jenjalan blog kawan , akhirnya aku pun terpengaruh nak membeli gak...tapi utk membeli sesuatu yg boleh mendatangkan perkara positf , rasanya tak salah kalau nak ikut  . thank ye effa  , dgn blog ko ( sorry , tak dpt cari linknya ) pasal buku yg ko beli tu , aku pun rasanya nak join jugak . tak boleh le aku nak cari perkataan time tgh drive , maunya cepar aje masuk spital kang , maka aku boleh pratikkan time boring aje la...

oh ya , baru-baru ni gi makan malam kat care4 ampang , time nak balik terpandang pulak ipad utk kanak-kanak kat area org jual buku ( berhadapan dgn pintu masuk cosway ) dah le reganya cuma RM20.00 berbanding dlm online (RM 40.00 ) seketul , terus teringatkan zaza atas kiriman dia tempohari . call dia dan terus beli .

 memacamkan bebudak sekarang...bertuahnya mereka ni..

Di samping , tu terpandang pulak buku-buku yg boleh mengisi masa lapang ...ada buku teka silang kata , mencari perkataan dan soduku . aku tertarik ngan buku mencari perkataan , dah le comel ajer  , rega pun murah jugak cuma RM4.50 senaskah .

pas beli ,sampai rumah , terus praktikkan...dah 3 page siap..tapi adam pulak dtg mengacau...jadinya kena simpan dari pandangan dia dulu .

                                                                               buku mencari kata


2 comments :

elna said...

masa sy ngandung suka main soduku....memng menguji minda ku....

rossysweety said...

elna . soduku tu mencabar sgt arr..