Friday, August 17, 2012

BALIK KAMPUNG @ MUAR , JOHOR

hai korang....ari ni  17hb , aku dah pun otw ke kampungku di Muar , Johor ...ee..tak sabor nak sampai dan beraya di sana...

 tq google

kepada yg balik ke kampung tu,berhati-hati ye semasa drive ye...tak payah nak bawak laju sgt , tak kemana-mana pun rumah tu....eee...k la...ni post auto posted...aku planning nak balik seawal pagi , seperti biasa arr time cam nak pi keja tu.... malas tul nak tempuh jem kat MRR2 tu .huhuhuhu

k la , korang doakan ye , semoga ALLAH permudahkan perjalanan kami 2 beranak ke kampung hari ni . semoga kami selamat sampai ke destinasi yg dituju . bye...bye....

hah lagi satu ....sepanjang aku bercuti kat kampung , blog aku ni akan sunyi sepi buat sementara waktu , maklum la kat rumah tiada line streamyx  maupun wifi , unifi tu  , apatah lagikan??? hp pulak  , jenama chap ayam harus la internet pun tak ada...so , korang tunggu aje la aku update kaw- kaw ye....

satu lagi...sesapa yg mengenali aku dan mmg berada di MUAR atau disekitarnya , aku jemput dtg ke rumah pada raya ke-7 di Parit Unas  Jln Abdul Rahman , kita reramai makan nasi minyak bawah khemah k....jumpa korang kat sana!!!

Last but not least , 

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI  , MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI ROSSYSWEETY SEKELUARGA...

2 comments :

Kesuma Angsana said...

jom balik kg sama2 !

rossysweety said...

KA : selamat hari raya Aidilfitri