Sunday, August 12, 2012

HADIAH GA

Alhamdulillah , rezeki dari ALLAH mmg tidak kita jangkakan...mmg murah tul rezekiku dlm bulan Ramadhan ini  , Alhamdulillah sekali lagi ...

hari ni , aku dah pun dpt hadiah dari GA yg aku join dlm bulan july ari tu ,  terima kasih banyak kepada tuan punya blog , LizaHanum kerana telah menganjurkan GA Ramadhan 2012 dan yg paling best aku telah pun dpt hadiah yg sangat istimewa ini iaitu senaskah Al-Quran . bukan setakat Al-Quran aje tau , selain tu , aku dpt jugak sekeping kad raya , sebuah buku doa-doa harian dan sebatang penunjuk Al-Quran  . 

InsyaAllah , aku akan jadikan pedoman dlm kehidupan ku sehingga ke akhir hayat . kepada LizaHahum ,sekali lagi saya ucapkan  terima kasih banyak semoga Allah murahkan rezeki awak sekeluarga . 

daaa...
senaskah Al-Quran dan penunjuk Al-Quran didlm tu

sekeping  kat raya

 sebuah buku zikir harian yg kecil dan comel , boleh muat dlm purse

tuan tanah dan hadiahnya