Friday, September 7, 2012

MARKETING RAYA

jumpa lagi....

time raya kat kampung dah abis...so , sekarang kita dah pun start keja...so kali ni kita beraya kat setiap unit di opis pula ye...memula kita beraya kat unit marketing ...memang seronok bila dpt berkumpul camni..yg mana staff yg tak pernah kita tegur sebelum ni  , alih-alih dah terjalin persahabatan dan senyuman . tambahan lagi , aku dan kengkawan dari finance , secara tak lansung , kenyang giler ari tu . maklum la makanan punya la banyak , ada soto , satey , ABC , nasi empet , rendang , lemang dan bermacam-macam lagi...mmg puas makan ari tu .

apa -apa pun , aku ucapkan terima kasih sbb menjemput  kami semua... k la layan pic bebudak finance beraya kat unit marketing tempohari .

kami dari finance...

time ni dah second round amik makanan , tapi tak reti-reti nak balik ..

tuan tanah dgn kak pah..

kami dgn mr faiz ( ex-warga finance )

tuan tanah punya blog, harus la muka i banyak ye..

dah...jom balik!!! terima kasih tuan rumah

3 comments :

Kesuma Angsana said...

meriah raya dgn makan2

Afne said...

bgs le kan ada open office. harap2 yg masam selalu pn dpt senyum ceria hehe

rossysweety said...

KA: mmg seronok...perut pun kenyang sampai ke mlm

Afne: jgn senyum time raya aje tau??!!