Saturday, October 13, 2012

WALKIE TALKIE ANGRY BIRD

bukan main suka lagi dpt walkie talkie ni...angry bird lagi tau...hasil rembatan kat royel di ampang point...aktiviti naik bus rapil kl yg dah lama tak buat , baru-baru ni bermula semula...saje-saje melayan dia...kekadang kesian gak klu asyik dok terperap dlm rumah aje...sesekali aku ikutkan aje rentak dia...dia nak naik bas , so ,aku layankan aje...

di ampang point , tpt pertama mesti ke royel ..kedai RM10..selalunya kita biasa dgr kedai RM2.00 ,yg ni la , semua barang RM10.00..ada yg reasonable dgn rega dan barang ada jugak yg tak berbaloi klu RM10.00 ko dpt tu aje...so , kat sini kena bijak membeli k ....

pas membeli kat sini , kami nak makan kat foodcourt , alamak!!!! tutup utk renovation pulak....adoi!!! kena la cari tmpt lain...malas nak makan kat area situ , aku terus pi tunggu bas rapik kl nak balik ...makan kat area taman kosas aje la ..

balik rumah ,adam ajak aku berwalkie talkie dlm rumah...aku kena dok dapo...dia dok dlm bilik...pas tu siap nak bercakap ngan aku guna alat tu...memula aku layan arr...lelama aku dah bosan k...hehehhehe

mama adam  , memula aje mood dia baek..lelama dia fed-up ...sendiri mau ingat arr adam oi!!! tak apa ,esok lusa boleh main lagi...




cam kerang busuk!!

2 comments :

Kesuma Angsana said...

he he mmg bebudak sukalah ni

rossy sweety said...

KA : mmg dia suka sgt...dari kat kedai lagi dah ajak main nyorok-nyorok ngan dia ..