Saturday, November 24, 2012

SOSEJ ROLL

Pic yg dah lama  dok terperap dlm camera...baru ni nak update pasal ni...

oh ya , ni aku main masak-masak utk jamuan tadika adam sebelum tutup sekolah penggal ke tiga hari tu...lama kan aku simpan?? yg ni aku just suka-suka nak tokok tambah utk jamuan adam nanti .banyak cerita lain nak kena update so , yg ni kita tolak ke tepi jap..

k la , disebabkan semua benda nak buat sosej roll ni ada dlm rumah , so pepagi buta aku dah dok bersilat kat dapor .setengah jam berlalu , maka siap sudah  . harap-harap semua kawan adam suka .

ini benda wajib ada utk buat sosj roll tu..roti , telur dan bread crumbs..

sosej yg dah siap direbus ..toskan airnya..pas tu dah boleh rollkan dgn roti gardenia

dah siap roll ..stand by masuk dlm kuali...

dah siap...

2 comments :

Afne said...

ada blog tak update baik tutup je... ekekekkkk

rossy sweety said...

kekeke...malas nak update..tgh sibuk tak hengat ni..huhuhhu