Thursday, December 6, 2012

LAMA MENANTI!!

 Tajuk tak boleh blah...lama menanti..bawa 2 maksud tu tau!!
  
penantian pertama :

wah...mesti ramai yg menunggu -nunggu posting dari aku kan??? harus la...hehehehe..sorry beb , aku tgh di lamun angin malas yg giler punya teruk...kenapa tu   ...usah ditanya mmg aku sendiri tiada jawapannya...yg pasti  , bila tgk blog sendiri aje , eeeee...nyampahnya!!!!

penantian kedua :

ini lah dia....hampir sebulan lebih jugak la aku dah cash-out nufnang aku tu , selalu aje berstaus unpaid...tapi baru-baru ni , yeeeeehaaaaa...status sudah bertukar ke sent!!! ha...tak sabar nak cash ke RM...dpat la aku beli something yg mmg aku idamkan selama ni....fuh!! korang jgn tak tau ek , housing utk itew , telah pun aku beli awal-awal....giler punya keja tapi itu  la AKU  yg sebenarnya..hhehhe..
nanti arr aku tayang apa yg aku nak beli tu....tunggguuuuu

k la  . setakat ini sahaja utk hari ini .bye!