Tuesday, November 20, 2012

TAHNIAH!!

Tahniah kepada member aku ni...dah melangkah sekaki ke alam perkahwinan  . apa-apa pun , selama dlm hubungan pertunangan ni , jgn jumpa selalu coz ada org ketiga iaitu SYAITON!!! kang boleh menghampiri maksiat.... hehehehe...

tak la , gurau aje...kros ucapkan selamat bertunang dan cepat-cepat le naik pelamin . apa-apa pun , jgn selalu gaduh-gaduh k..

oh ya  , thanks for the nice goodies dan keychain helang tu...wah!!! hebat , baru tunang dah pi haneymoon tu..class ko...



 balang kaca with biskut bulat-bulat  , kat atasnya ada secoit gula .

2 comments :

tie gadies said...

wah wah wah, teruja tengok gambar tie dalam blog ni..hahaha.
btw, thanks a lots kak ros. doakan yg terbaik utk tie ok :)

- bertunang, pergi honeymoon, nanti kawin, pergi honeystar pulak :p huhu

rossy sweety said...

pe lgi...klik iklan la der..