Monday, December 17, 2012

WE ARE MOVING SOON!!!

sekarang ni , kami semua di TSSSB tgh sibuk berkemas ..sbbnya kami semua akan berpindah ke Menara TM di jalan pantai bahru nun...mmm...apa lagi , mmg penat tau , nak asingkan document yang nak dibawa store ..nak bawak document ke menara lagi....nak keja pun mmg cam serabut ...mana taknya , separuh barang dah masuk dlm kotak-kotak...nak cari pen  , kena selongkar kotak-kotak tu ... keja lak ttp kena dijalankan cam biasa...adoi!!! tension sgt...

sekarang ni , hampir semua kotak dah selamat dibawa ke tmpt baru , tgh tunggu pc dan barang elektrik yg lain aje utk diangkut pula...bila semua tu dah angkut , baru la keja semua stop kot?? heh...tak sabor nak tunggu saat itew..time tu  , boleh arr nak ngular ke kan??? hehehehe.

k la , korang layan tgk pic aje la...sebenarnya byk yg aku nak cerita kat sini , tapi tu la...cam malas nak menaip ...otak tgh serabut tgk keadaan sekeliling ...huhuuhuh

kami dikelilingi oleh kotak-kotak...ini semua nak bawa ke store di cheras...


meja aku pun dah togel...huhuhu...kekadang tu , rasa sedih pulak nak tinggalkan MMB ni , maklum la penuh kenangan , bemula aku jejakkan kakiku tahun 2001 - 2012....

kemas semua nya k...jgn ngelat nak sengih-sengih tu zaza


unit AP , anak buah  tekun kemas sebelah bos...tapi bossnya.....

boss buat dek aje!!

esoknya ,kemas lagi

lepas kemas-kemas kotak tu , ada makan-makan disediakan...kali ni boss belanja makan pizza dominos ...mmg heaven arr , klu idak cuma goreng pisang atau ubi ketuk aje la...huhuhuh





jemput makan semua...