Thursday, December 13, 2012

MALAS + NYAMPAH

lately , aku dah rasa sikit malas nak update kat blog sendiri . bila bukak blog sendiri aje , mesti rasa berdebar-debar  , bukannya takut atau apa-apa pun tapi arhgggg!!!! malasnya!!!!! aku bukak blog utk apa , klu aku tak dpt update?? haih!!!!

oh ya  , utk makluman korang , company aku dah nak moving ke Menara TM sebelum cuti krismas ni , maka ,la ni semua org tgh sibuk memunggah semua fail-fail utk disimpan dlm kotak samada nak let go ke store atau nak bawak ke Menara nanti . wei...mmg giler punya penat dan kami sekarang ni tgh dikelilingi oleh kotak-kotak ..ehh..nanti aku upload pic dlm blog aku ni .itu pun klu aku rajin arrr...hehe..

mm..may be itu salah satu sbb aku malas nak update kot??  sbb persekitaran yg mmg cam kapal karam ni...kotak-kotak disekeliling dgn keadaan meja yg dah nak kosong .so , secara tak lansung , mood nak update dan buat keja cam dah tak ada dah...huhuhhu

lagi satu sbb , baru-baru ni aku dpt mesej inform storage picture aku dah penuh...adoi...agak-agak la kan? dah 2x aku kena camtu dlm setahun ni...mmg angin satu badan time nak upload picture , dpt la pulak reminder or error....fuh!!! terus malap idea-idea dlm kepala hotak aku  ni....apasal jadik camtu ek?? pelik arr...bila masalah dah settle , terus rasa ahhhh..malasnya + nyampah nak update blogggggg....

k la ...tetiba aku rasa cam tak ada mood nak taip apa-apa lagi coz aku baru marah adam...so , angin tengah tak baik ni , better aku chow dulu , kang ....kang....

oh ya , lagi satu nak inform , cek nufnang dah selamat aku bank in dan Alhamdulillah rezeki utk beli salah satu wishlist tertunai juga  . tunggu k...nanti aku update menda tu..