Friday, February 8, 2013

REVITALISOR CLEEN AIR DARI COSWAY

wei...dah lama aku jeles tgk benda ni klu org lain ada...so , supaya org lain jeles pulak ngan aku , hehehhehe....maka aku dah pun dptkannya dari stokis cosway  . ini la dia REVITALISOR udara atau pembersih udara  . klu nak dibandingkan dgn jenama-jenama penapis udara yg lain spt Sharp ke ...Panasonic ke...revitalisor ni la yg paling murah sekali . mmm...aku ni , klu bab murah , mmg harus aku sambar...klu free , lagi cepat tindakan spontan tu...heheheh . yg mahal tu , idak la aku mampu tapi dgn adanya dgn harga murah camni , sekurang-kurangnya jadi pembakar semangat utk aku dptkan yg mahal pulak nanti .

oh ya , harga seketul pembersih udara ni kat cosway adalah RM50.00  , klu guna coupon , lagi murah arr..yg ni , aku redeem dgn 18coupon cosway dan tambah cash sebanyak RM29.00 aje . siap ada warranty setahun lagi tu

sebelum balik rumah , aku beli jugak pewangi utk menyamankan lagi dlm rumah . dan pewangi yg aku beli ni  , bukan sebarang pewangi tau , yg ni adalah aroma-the-rapy ...mmg bagus utk kesihatan . sebagai permulaan , aku pilih bauan nama Tioman , amat la best baunya , lembut dan nyaman aje...next time aku nak beli bauan utk menghindarkan masalah sinus spt aku ni.




bau dari jenis Tioman ni , mmg best...nyaman aje dlm rumah..

klu singgah menyopping kat cosway  ni , tak sah klu tak beli losyen kengkawan opis  ...

barangan utk kengkawan...

5 comments :

Anonymous said...

Kt mana ada jual tioman aromatheraphy ni?

rosnita zulkifli said...

hi!!

saya beli kat booth dlm ampang point..booth ni berhadapan dgn kedai buku Popular .sebotol tu dlm RM40.00

tq

miSS yaTee said...

ape name kedai yang jual aromaterapi tu ye ?

rosnita zulkifli said...

salam miss yatee ,

tiada kedai , hanya booth kecil berada di hadapan kedai buku popular...dia cuma jual revitalisor dan pewanginya sahaja .tak susah nak mencarinya..

Anonymous said...

Hai ms yatee

Sy neah. Sy bru ja beli AR ni 2 hari lepas. Sy perasan air dlm AR ada kurang sedikit...perlu sy tambah air dlm tu ka?@ terus bersihkan AR ni?