Monday, May 27, 2013

LAWATAN KE TMP KELANA JAYA

hai korang....hahahha..mood rajin dan terpaksa nak update telah dtg , tpi idak la aku tau angin sepoi-sepoi bahasa ni boleh bertahan sampai bila?? sorry la semua , sejak ada SIII dlm tangan , angin nak update mmg tak ada lansung ...masuk FB mmg 24jam tapi bab nak mengupdate blog mmg terus hilang .

k la , ni pic yg mmg lama terperuk dlm folder draft...dan ini adalah aktiviti kami di unit trading Finance utk membuat lawatan ke TMP Kelana Jaya atas arahan bos . walaupun aku cam tak minat nak pegi pada mulanya tapi bila dah sampai sana cam seronok pulak jadiknya . banyak info yg dpt kami grab masa kat situ , maklum la , aku dah dok meninggalkan TMP sejak tahun 2001 dulu , so mmg sgt-sgt berbeza dgn suasana sekarang .

Di sini kami , di sambut oleh staff  TMP kelana jaya dan kemudiannya kami mendengar sedikit briefing dari ketua TMP . selepas dari itu , kami dibawa lawatan di sekitar TMP .mujur juga time tu pelangan tak ramai , so boleh la jugak kami menilik-menilik set telefon dan beramah mesra dgn semua staff . mmg best ..

tak lama stay kat situ pun , agak-agak dah sejam dpt info , kami pun berangkat utk balik  . k la , itu sahaja sebagai permulaan utk aku mula berblogging semula..chewaaaahhhh!!!!!! ( ayat tak boleh blah..) yg lain korang tgk pic aje..

next entry , meeting & presentationnnn!!

kami yg cun

di pintu masuk TMP

di kaunter CPE ( kaunter jualan product TM  spt telefon , cordless dan t-shirt )

ini pula kaunter permohonan ...nak mohon permohonan talian rumah ke...unifi atau streamyx , semuanya kat sini

pic tuan tanah sebagai bukti aku dah sampai kat sini


ni pic sebelum kami bertolak pergi ke kelana jaya .

oh ya , di sini aku nak selitkan jugak pic aktiviti di HQ time pagi . tepat kul 10pg  ,telah diadakan bacaan yassin dan tahlil utk anggota keluarga kepada boss unit OSS atas kes kemalangan kenderaan dan melibatkan kematian seramai 4 org ahli keluarganya . semoga beliau tabah dan redha dgn ketentuan Ilahi .Al-fatihah .

bacaan yassin dan tahlil oleh semua anggota di Ibu Pejabat TSSSB

limited edition cenderahati dari unit OSS

3 comments :

Afne said...

x kan 1 entry je kot?!

Afne said...

weehhhh apa cer blog ko ni diam membiasu dh sebulan lbh...

rosnita zulkifli said...

SABOOOOOOOO