Tuesday, July 9, 2013

SALAM RAMADHAN

Salam Ramadhan utk semua yg baca atau view blog i yg bersawang ni ..Esok , hari Rabu 10 July 2013 , semua umat Islam di Malaysia akan mula berpuasa , dan aku berharap semoga ibadah yg dikerjakan sepanjang Ramadhan  kali ini lebih diberkati olehNya .Selamat menunaikan terawih dan yg penting , jgn lupa niat berpuasa k...


p/s : ruginya tak dpt berpuasa utk first day ni ...huhuhu

2 comments :

Afne said...

muncul gak ko... slmt berpuasa kak ros :)

rosnita zulkifli said...

aku ada kat sini , timme puasa ni , byk masa terbuang time lunch break.tu yg terrajin update..pas tu iklan BE ada 5 ongoing , berdezup aku nak tambah $$ .selamat berpuasa .