Thursday, July 25, 2013

AT LAST...DAH DPT!!!

Tocei...tocei...pada zeera..akhirnya  ,dapat juga memiliki topi merah ini . kan aku mmg nak sgt time pegi langkawi dulu . klu lupa , sila la baca kat sini .

kirim zeera masa dia terbang ke Vietnam hari tu , mintak tolong belikan si merah , terus aku dpt key-chain dan fridge magnet tau..dpt 3 ketul lagi tu ..topi utk anak teruna saya time klu kena berjemur ditengah panas...mmg sgt puashati  k..


topi AirAsia warna merah...cantik!!

2 comments :

Afne said...

pasni adam jd duta kecik airasia lah yea hehe

rosnita zulkifli said...

dah lama aku idamkan topi tu..