Wednesday, September 18, 2013

PERADUAN NESTLE BONANZA

Jom masuk peraduan Nestle!! sekarang ni aku tgh menggila mengisi borang peraduan dan mengumpul pembungkus makanan atau label dari product Nestle ni . balik kampung baru-baru ni , aku dpt sebag penuh dgn plastik nestle dari pak long  . seronok rasanya...Terima kasih ye Pak long , klu dd menang , nanti dd bagi hamper produk Nestle utk pak long ye .

korang tak nak join ke?? hadiahnya best tau...tak rugi mencuba , kot la ada rezeki kat situ , mana tau kan?? so far , aku idamkan hadiah utama berupa wang tunai RM100 ,000.00  dan hadiah mingguan pula adalah tablet komputer...eee...seronoknya klu menang ......time isi borang peraduan , otak ni dah dok pikir apa la yg aku nak shoppingkan dgn duit yg beribu-riban tu ek??? hah!! boleh gitu?? hehehhe

klu korang nak join , peraduan ni tamat sehingga 30hb september 2013 , ada beberapa hari aje lagi  . klu nak lebih info , sila la klik kat sini . jawab 3 soalan mudah , sertakan bersama bukti produk dari Nestle dan masukkan dlm sampul surat dan tampal stem  , pastu pos...sangattt senang ...

k la...aku nak pi beli ais-krim nestle . byeeeee



bukti pembelian barangan Nestle

2 comments :

Wak Gelas™ said...

wah rajinnyer makkk.,eHHHee

rosnita zulkifli said...

salam..

wak gelas..saje suka-suka join peraduan tu . kot la ada rezeki , tak ke seronok tu..