Thursday, October 2, 2014

KOTAK DISPLAY LEGO DARI GM PLAZA

Akhirnya  , jumpa juga kotak lutsinar display utk lego ni . merata sudah aku  mencari kotak ni utk simpan dan susun lego-lego kepunyaan anak kesayangan aku tu . Baru-baru ni aku dan cik abang merempit ke GM Plaza di Jalan Chow Kit , kami saje je merayau mencari birthday present utk anak saudara . tapi yg lain plak kami jumpa . bila dah jumpa tu , mmg kembang la hati ni dan terus sambar  , lupa sudah nak beli hadiah tadi tu . Oh ya , kedai jual kotak display ni terletak kat tingkat 4  ( kedai jual alatulis dan mainan juga ) harga pula yg besar tu RM26.00 sebijik  ( klu beli borong 3 biji dah jadi RM20.00 aje ) yg kecil tu plak RM16.00 sekotak .murah kan?? 

sampai je rumah , terus cari kain basah dan lap-lap lego adam yg dah berhabuk tu...cik abang plak dah tersandar di sofa sbb kepenatan ...terima kasih ye sayang tolong bawakkan isterimu ini ke GM Plaza ...bila masuk dlm GM Plaza tu , mmg aku ingat pengalaman pertama kali jejak kaki di situ bersama Puan Afne kita tu...wei , tak boleh lupa kenangan lama tu tau .

k , sekarang  , lego-lego kecil adam tu dah tersusun kemas dlm kotak display . mmg nampak tersusun dan kemas dgn pelbagai karakter dan yg penting semua lego tu tak berhabuk . Cuma yg besar aje tak boleh muat dah..( tetiba cam nak beli almari kaca display dari ikea ) jadik la aku susun atas kabinet tv dari ikea tu . dah pesan kat adam , no more lego lagi , nanti nak pindah mana plak aku nak susun nanti ??

 

4 comments :

Afne said...

yea kak ros, aku msh igt jelas dlm ingatan. lenjan je naik teksi dh la uncle tu bwk laju selit2 mcm f1 hahahaaa

rosnita zulkifli said...

kenangan kita pi GM Plaza , Ikea dan Mydin kotaraya ( setiap bulan ) mmg tak boleh dilupakan smp bila-bila ...

sinibarangbranded said...

Hi sis, sy berminat nk beli box mcm tu, yapi cari tak jumpa, sy bank in kat sis tolong belikan boleh ? Kalau boleh whatsapp sy 0127362066

sinibarangbranded said...

Hi sis, sy berminat nk beli box mcm tu, yapi cari tak jumpa, sy bank in kat sis tolong belikan boleh ? Kalau boleh whatsapp sy 0127362066