Thursday, June 14, 2012

LAYAN ADAM MAIN GAMES @AXIS ASTRIUM PANDAN INDAH

aktiviti dikala boring kalau waktu malam , bawa adam ke Axis Astrium di Pandan Indah melayan dia main games budak-budak...seronok arr dia ..selalunya hanya dia dan abahnya sahaja yg main , yg omaknya , harus melangkah kaki menyopping di kedai DIY...arrr...seronok betul omaknya....hehhehehe..
bila memasing dah siap dgn aktiviti memasing , calling-calling tunggu kat mana-mana , pas tu merayap ke setiap penjuru bangunan atau makan-makan kat situ .

oh ya , kat sini ada beberapa pic eric  , sbb lately , aku ada terdgr-dgr suara sumbang yg suka sgt jaga tepi kain org , katanya aku selalu keluar berdua ngan adam aje..tak pernah tgk eric dlm blog aku ni...apasal ek?? haih , takda dlm blog pun nak jadi isu ke???? mmm...( sambil geleng kepala ) tak paham la aku ngan manusia-manusia yg tak ada keja ni....ada aje benda yg dia nak korek , pastu gebang-gebang kat orang???!!! ...kang aku panggil kak nam , marah pulak???? gini la u....blog ni aku punya, so....suka hati aku la aku nak masukkan atau idak pic eric tu...lagi pun , eric tu tak comel , tak payah la masukkan pic dia kerap sgt..kang tak pasal-pasal Earning Nuffnang  aku jatuh merundum ??? if , u rasa hubby u comel , u aje la yg upload pic dia byk-byk ..lagi best , dlm selimut pun u update juga . baru arr seronok nak baca blog u tu....ni idak,selalu aje nak jaga tepi kain org??...

k la , aku tak berapa suka dgn org amik tau  hal aku sbb time aku susah , tiada sapa yg amik tau atau nak hulurkan bantuan atau pandangan  , bila aku dah stable...asal aku kerap berjalan kehulur-kehilir  , ada aje yg tanya benda2 stupid utk diorg nak buat cerita , so bab rumahtangga atau bab financial mmg aku tak suka showoff dlm blog...cukup sekadar blog ni tmpt aku isi masa lapang dan suka suki menjana kewangan sampingan .secara tak lansung aku boleh shopping ngan $$ tu . 

okays , jom layan pic adam yang banyak ni....sampaikan terkangkang-kangkang budak ni main bowling tu...nasib baek strike tau...bangga omaknya sekejap...terasa cam ada anak cam jaguh negara shazlin zulkifli pulak rasanya...even main bowling kanak-kanak , sapa tak bangga dgn anak sendiri ,  ye tak???



pastu , main games lain pulak...mengaru kepala yg tidak gatal....hai adam....









time ni main pukul kepala buaya...sampai rosak games ni dikerjakan dek adam...dah takut tu , terus ajak balik rumah!!! tau pun takutkan???





ok , itu sahaja...nak balik rumah mencari durian 

4 comments :

elna said...

abaikan jer org2 yg cakap2 tue...dipikir2kan lagi poning kepala...hehehe

Afne said...

kak ros, mulut tempayan blh ditutup.. mulut manusia sampai dia mati br berhenti bercakap. rehat kejap time tido jek. anggap je dugaan kecil dlm hidup. lg kita bersabar, InsyaAllah bg ganjaran utk kita.

byk lg benda penting nk fikir dr melayan benda remeh temeh yg tak mendatangkan faedah lgsg. igt 1 je, dia tak bg kita duit mkn. chill yo!

rossysweety said...

elna: tak pernah aku layan eh!!! mulut cam joyah , tak koser arr aku ni...saje buat entry cam ni , jgn ingat aku diam , memacam dia nak cari cerita...kang aku terkam , baru dia ingat sampai bila-bila..

rossysweety said...

afne: org tu jeles sebenarnya ...ada duit , lenjan arr...apa pulak sibuk hal org?? entah apa-apa org cam ni..