Wednesday, July 25, 2012

SEMOGA KITA BERJUMPA LAGI EK!!!

Ta ta ti ti tu tu ....

semoga kita berjumpa lagi ye teman ronggeng aka teman mydin mall...semoga happy-happy selalu bersama mak , abah  , adik beradik ,suami  dan anak-anak dikampung dan aku harap persahabatan yg singkat ni , tetap terjalin hingga ke akhir hayat . Maaf sekiranya ada terkasar bahasa ke..bersilat ngan ko ke dan akhir sekali  halalkan makan dan minum ye...







kenangan bersama afne 


si hana yg malu-malu kucing masa ni...huhuhu


amboi!! ngan efa bukan main laju airmata ko mengalir..ngan aku??? 




last but not least , thanks for the souviner cermin besar ni...boleh jugak cermin-ceminkan diri ni sebelum cakap pasal org...boleh ke bagi peribahasa pada diri sendiri??? huhuhu


 sambil tu , berfeeling-feeling jap sambil tgk pic buah hati perngarang jantung aku  ni...

6 comments :

Kesuma Angsana said...

mmg sedih bila berpisah ngan kawan2 yg baik2kan

Afne said...

tq kak ros & kwn2..

ngan ko last2 smpai basah tudung tu apa ke benda? hahahaaaa

tq sudi jd kwn tmpt aku luah perasaan, pendapat, gaduh, bincang. moga persahabatan kita kekal sampai bila2.

rossysweety said...

kesuma : ye la..kawan yg menangis bersama susah nak cari...

rossysweety said...

afne : sesama...

wah...ko kesat hingus ek kat tudung aku??? kena samak ni...huhuhuhu..

Afne said...

bkn takat hingus, dgn air liur sekali aku hamburkan. buat kenang-kenangan utk cium bau bila rindu wakakakakkkk

rossysweety said...

afne: otak hang arrr...samak!!! najis mughalazah ni...