Wednesday, August 15, 2012

DUIT RAYA BARU DAH HABIS?

dah tukar duit baru utk raya ni?? jgn lelambat k ...dgr-dgr rumours , kebanyakan bank di kwsn lembah klang , dah kehabisan stok??? ayoyo!!! betul ke ni?? aku pun tak tau arr...tapi naseb baek arr aku dah plan awal-awal pasal ni semua...haih , tak suka arr buat keja last minit ni..

Oh ya, hari ni , kakak dan abg ipar aku dah kelam kabut nak tukar  . nasib baek ada stok lagi tapi note RM10.00 dah tak dpt tukar....abis katanya....apa-apa pun , kena arr terima aje apa yg adakan???

ni  sahaja yg ada...RM20.00 lagi susah nak dpt tukar...huhuhuh

2 comments :

elna said...

nasib ada lagi ...hehehe ada kawankerja kat bank so dapat la ...tu pun masej kat dia awal2 pagi ...huhuhu nasibbbb kalau tak pun dah habis....huhuhu

rossysweety said...

elna: kros dah tukar awal-awal lagi...so tiada masalah putus stok...everthing kena planning awal..