Saturday, September 29, 2012

JOM PEKENA SAMURAI BURGER FROM MCDONALD

ni aktiviti kami klu dah boring makan nasi kat foodcourt kat tkt 2 tu...hari-hari pekena nasi campor atau nasi ayam , sekali-sekala pekena McD , mmg la heaven..kali ni nak cuba burger yg baru diperkenalkan kat McD - burger samurai...dah la burger GSB hari tu , dah terlepas nak rasa so , kali ni jgn lepaskan peluang k.. ari khamis lepas ,

warga FCD , berpakat nak makan McD , lepas senaraikan order , kami ber-4 , gigih ke McD jalan bangsar utk meng'order' . oleh sebab banyak order , sampai kena cakap berulang kali kat kaunter ..sabor aje la ngan adik zaidi ni...( sesapa kenal zaidi , sure taukan ??) hehehehe

 k , la ..layan pic kami yg kekenyangan dgn samurai burger ni...mmg sedap dgn daging yg lembut disalut dgn kuah terayaki yg manis...mmg sedap..ditambah lagi air sakura yg sedap...ceh!!!rasa cam jadi duta McD la pulak?? huhuhu
gemuknya aku??? see...adik zaidi yg kecik beso kecik beso aje aku tgk...org order lain , dia key-in lain...






jemput makan semua..

1 comment :

cheeze maz said...

salam tuan tanah. seronok baca blog ni.... hehehehe

samurai burger ni mmg sedap.. tapi akak tambah sos cheeze akak... jemputlah ke blog akak yg x seberapa di http://www.cheezemaz.blogspot.com