Monday, October 22, 2012

JJCM

aktiviti hari jumaat dikala tgh pokai dan tak ada tujuan nak shopping apa-apa , maka saja-saja jenjalan keliling midV...

kebetulan kat ruang legar ada pameran aka pengenalan Samsung Galaxy Note II , mmg kena jengah , amik bau , pegang-pegang dan test tekan-tekan , amik berkat katanya!!..kekekek...wei  , mmg serius best hp baru tu..pic terang , function banyak , ringan dan lebar...mmg best..bila la aku boleh pegang sebijik kan??? huhuhu


tuan tanah amik berkat k..kot la ada rezeki tahun depan...mana la tau kan??

ni ngendeng aje lebih!!!

dah test dan amik bau , posing depan booth..tak leh lama-lama , ramai lagi nak merasa utk pegang...

penat berjalan , kita lunch kat SR dulu

aku dan zeera

sbbkan belum gaji , amik air murah aje...root beer RM4.00 aje

nasi goreng apa tah  , tak ingat dah namanya...suka makan yg ni...RM13.80

sebelum balik , singgah kat booth Auntie Anne's..

amik preztel original aje...perut kenyang lagi ..belum sesuai nak tebus voucher Groupon lagi tu...tunggu aje la nanti

lepas makan , terus balik opis...sekian!!!

2 comments :

Afne said...

waaahhh dh ada bestfriend br nmpk?

rossy sweety said...

tak ada bestfriend arr...semua org aku kawan..