Monday, July 15, 2013

BOS BELANJA + FAREWELL UTK TIE

pic makan-makan lagi?? huhu ..biar betul?? giler kan?? hahahha..lantak korang la..klu terliur sampai nak berbuka puasa tu ....sendiri pikir..sendiri kena kadaq puasa tu nanti ....padan muka !

k korang , memandangkan time tu , kami semua dlm mood berduit sbb baru dpt bonus , maka entry yg aku nak buat nanti semua pasal makan tau ...jgn mare...hhehehe..

ini window shopping aka jenjalan buang masa kami klu hari jumaat ..maklum la opis pun dah dekat dgn mid valley..klu ada duit , mmg terjah sini la jawapnya...hari tu , kami bertiga  ( unit RRM )  , keluar lunch di kenny rogers lagi..adoi!!! mmg bertambah gemuk la jawapnya...heheheh..

kali ni  , boss kami belanja makan..harus la sedapkan ??? ...katanya sempena bonus tapi campur jugak sebagai tanda ucapan terima kasih kat staff yg tersayang tu ...tapi yg ni , biar boss la yg belanja , tuan tanah  just tumpang sekaki...huhuhu ..apa-apa pun , terima kasih ye boss Nadiah . kenyang sampai ke malam.


 boss kami..


muffin sedap

jemput makan dari tuan tanah yang gedik ..

2 comments :

Afne said...

untung la ada bos...

nyatie gadies said...

My ex boss. Kat perlis xde kenny rogers. Kena p kedah baru leh mkn:(