Wednesday, July 10, 2013

MEETING & PRESENTATION

hai korang...lama giler aku nak update pasal meeting & presentation ni...hahaha...mmg dah mmg malas giler tahap gaban sekarang ni...sorry la ek..

ni aktiviti lepas kami buat lawatan ke TMP kelana jaya tempohari . presentation ala kadar aje antara group kami sahaja . at least boss tahu kami dah pergi kesana dan ini lah yg kami dpt sepanjang lawatan itu .

Oh ya , meeting telah di adakan time breakfast dan pada masa tu semua org mmg nak cepat aje abiskan meeting sbb nak gi shopping...maklum la bonus dah masuk dah....hahahha..pada hari tu ,  mmg banyak tul makanan yg dihidangkan ...tu pun, hasil pot luck dari kami yg mmg rajin memasak belaka .paling tak boleh blah makan breakfast ada pencuci mulut...itu dia , buah anggur semangkuk!! ha...korang hade??? selama aku keja kat TM ni dah 14tahun , tak pernah la time meeting  , ada buah anggur...mmg betul-betul kaya time tu..

presentation telah dibuat oleh Tie gadies..memandangkan dia pun akan melangkah ke TMP Kangar tak lama lagi so , kami peluang pada beliau utk tunjuk skill .....

k la...dah abis cerita pendek tapi amik masa panjjjjjangggggg giler nak update  ..bye

sarapan kami pagi itu

jom makan dulu

warming up sementara tunggu CFO tiba

tie gadies tgh  buat presentation

tekun mendengar

2 comments :

nyatie gadies said...

banyak la ko punyer bagi peluang..hahahah

rosnita zulkifli said...

hahahha...bukan peluang...tp pedajal kat ko...