Monday, May 18, 2015

TMPOINT FIT 2015 & HOLIDAY KAMI SEKELUARGA

ni entry lps kami balik bercuti di Port Dickson tempohari...akhir bulan April hari tu mmg sibuk memanjang sehingga la akhir bulan may nanti...selang seminggu ada je aktiviti utk kami sekeluarga...kali ni kami ke Kuantan Pahang pula atas sebab ada tournament bowling, badminton dan Dinner company .

Cik abg mmg minat dan aktif dlm bowling dan badminton so mmg dia masuk bertanding mewakili ibupejabat.Aku sebagai isteri dan kekasih hatinya ( chewaah...) mmg sentiasa ada bersama utk bg semangat .Alhamdulillah ..beliau n geng menang dlm pertandingan itu. 

Di Kuantan Pahang kami menginap di hotel Grand City Hotel..hotel biasa-biasa je utk kami anak-beranak bermlm sepanjang 3 hari di sana...memandangkan kami baru dpt bonus kami angkut sekali anak-anak sekali gus berholiday sakan...mmg tepat tul timing yg CFO setting..time tgh masyuk ni boleh bawa keluarga mkn angin juga..

3 hari 2mlm di Kuantan..kami tidak berjln ke mana-mana just tgk tournament cik abang..mula-mula lawan  bowling di Berjaya Shopping Complex , disini kami sempat juga pusing-pusing jenjalan cuci mata dan makan-makan .. Keesokkan harinya tgk ayah  main badminton Sport Center  UIA Kuantan pula...tak kisah semua tu...janji kami sekeluarga ada bersama-sama di setiap masa.

ok layan pic kami di Kuantan tempohari...tak byk pun picnya sbb tak sempat nak posing bagai...pas abis tournament kami sekeluarga ke Cameron Highland pula...tunggu aku update ye...

barisan pemain bowling ibupejabat..tahniah...dpt no 3


 aku dan anak-anak..setia menunggu sampai habis games ..
 
keesokan harinya ada pertandingan badminton dan bola jaring.. time ni tgh berlawan dgn TMP Sabah ..mmg makanan budak diorg ni la.tak sampai 10 minit diorg dah menang ..terror jugak kan??utk perlawanan Badminton , ibupejabat Juara Keseluruhan .

Di luar court Badminton , budak-budak ni sibuk buat senaman dgn perkakas yg ada...ye la  , diorg ni dah tahap boring duduk dlm court ..berpanas plak tu...tak pe la uolls semua..lps ayah tamat games , jom kita ke Cameron Highland plak ye...





 

k korang...next entery ..moh kita ke Cameron Highland ...pra honeymoon , shopping dan jenjalan habiskan duit .huhuhu 

2 comments :

Afne said...

vietnam plsssssssssssssssssss hahahhaaa saja bako ko soh update byk2 laju2 hoi!

rosnita zulkifli said...

woit...sabo sikit la kakak...ikut turn la...tgh nak update ke cameron highland ni